Λίγα λόγια για εμάς

Αρχική > Λίγα λόγια για μάς

Λίγα λόγια για εμάς
Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία INOVIA ιδρύθηκε τo 2013 με σύγχρονο πνεύμα και φιλοσοφία, με σκοπό να καλύψει την ανάγκη του Έλληνα για κατανάλωση προϊόντων υγιεινής διατροφής λειτουργώντας πάντα με συνέπεια για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της σε όλα τα επίπεδα. Όραμά μας να δημιουργούμε συνεχώς νέα προϊόντα με βάση φυσικές πρώτες ύλες, και διασφαλίζοντας πάντα την ποιότητά τους.

Έτσι η εταιρία INOVIA παράγει, συσκευάζει και διαθέτει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προϊόντα με γνώμονα τις ανάγκες του αύριο, συμβάλλοντας στην διατροφική πρόοδο.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Τα προϊόντα της INOVIA παράγονται στην Ελλάδα σε υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 (H.A.C.C.P).

Το εργοστάσιο συνολικής επιφάνειας 400 τμ είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για την ποσοτική και ποιοτική παραγωγή, για την επεξεργασία των δεδομένων ποιότητας και παραγωγής αλλά και για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων της εταιρείας.

Υψηλή ποιότητα

Όλα τα προϊόντα της INOVIA πριν την διάθεση τους στην Ελληνική αγορά ελέγχονται από πιστοποιημένο εργαστήριο το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες, και είναι ένα δυναμικό τμήμα της εταιρείας.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τόσο για τον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών και των παραγόμενων προϊόντων της εταιρείας όσο και για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό


Όλοι οι άνθρωποι της INOVIA είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ταυτίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας με τους προσωπικούς τους επαγγελματικούς στόχους.

Η εργασία τους χαρακτηρίζεται από μεράκι και αγάπη για το αποτέλεσμα. Η εταιρεία προωθεί την ομαδικότητα και την καλή συνεργασία δίνοντας κοινούς στόχους στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την προώθηση προϊόντων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα τα τμήματα της εταιρείας να είναι καθημερινά σε στενή συνεργασία και να συμπορεύονται προς τη βελτίωση των υπηρεσιών, την προώθηση των προϊόντων και την ανάπτυξη, ώστε να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες και εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών.