Υλικά
- 250 γρ φαρίνα ολικής
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- 2 αυγά
- 1/2 κούπα γάλα 2% λιπαρά
- 1 κ. γλ. σόδα
- 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
- 1 κουταλιά ξύσμα πορτοκάλι
- 1 βανιλέτα
- 1 κουταλάκι γλυκού Γλυκαντικό Onstevia συμπυκνωμένο.
- 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
- 1 κουταλιά σούπας σταφίδες(προαιρετικά)
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη φαρίνα ,τη βανιλέτα και το ξύσμα.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε ένα -ένα τα αυγά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το γάλα και τον χυμό με διαλυμένη μέσα την σόδα.
- Ρίχνουμε και την Onstevia και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα καρύδια και τις σταφίδες.
- Βάζουμε σε ταψάκι με θήκες για κεκάκια τα καραμελόχαρτα και ρίχνουμε κουταλιές από τη ζύμη.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Συμβουλές
- Η συνταγή αυτή είναι για 12 cupcakes.
- Μπορούμε να κάνουμε την μισή δόση ή να ψήσουμε τα μισά και να βάλουμε την ζύμη στο ψυγείο για άλλη μέρα.
Μάθετε περισσότερα γύρω από την Στέβια εδώ!
Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα μας εδώ!