Υλικά

  • 250 γρ φαρίνα ολικής
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • 1/2 κούπα  γάλα 2% λιπαρά
  • 1 κ. γλ. σόδα
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 βανιλέτα
  • 1 κουταλάκι γλυκού Γλυκαντικό Onstevia συμπυκνωμένο.
  • 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
  • 1 κουταλιά σούπας σταφίδες(προαιρετικά)

g119110_cupcakes_{962eece0-dc45-4360-ba2f-263f10a28623}_021_57507269

 

 

 

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη φαρίνα ,τη βανιλέτα και το ξύσμα.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε ένα -ένα τα αυγά και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε το γάλα και τον χυμό με διαλυμένη μέσα την σόδα.
  5. Ρίχνουμε και την Onstevia και ανακατεύουμε.
  6. Προσθέτουμε τα καρύδια και τις σταφίδες.
  7. Βάζουμε σε ταψάκι με θήκες για κεκάκια τα καραμελόχαρτα και ρίχνουμε κουταλιές από τη ζύμη.
  8. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

 

Συμβουλές

  1. Η συνταγή αυτή είναι για 12 cupcakes.
  2. Μπορούμε να κάνουμε την μισή δόση ή να ψήσουμε τα μισά και να βάλουμε την ζύμη στο ψυγείο για άλλη μέρα.

 

Μάθετε περισσότερα γύρω από την Στέβια εδώ!

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα μας εδώ!