Υλικά

  • 1 1/2 μπισκότα πολυδημητριακών.
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
  • 500gr τυρί κρέμα.
  • χυμό από 1 λεμόνι.
  • 3 κουταλιές της σούπας Γλυκαντικό Onstevia.
  • 1 μικρή κρέμα γάλακτος.
  • 1 κομπόστα ροδάκινο.
  • 1 φακελάκι ζελατίνης.

 

cheesecake ροδάκινο

 

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα μπισκότα στο μούλτι.
  2. Αναμειγνύουμε τα μπισκότα και το βούτυρο.
  3. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι με τσέρκι το μείγμα μπισκότων βουτύρου και ψήνουμε στους 180C για 10 λεπτά μέχρι να ψηθεί επιφανειακά.
  4. Χτυπάμε σε ένα μίξερ το τυρί, το χυμό λεμονιού, την Onstevia και την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν μία αφράτη κρέμα.
  5. Αφήνουμε τη βάση μπισκότου να κρυώσει και απλώνουμε την κρέμα από πάνω.
  6. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το υγρό της κομπόστας, προσθέτουμε λίγη στέβια και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
  7. Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει λίγο ενώ στρώνουμε τα κομματάκια της κομπόστας πάνω από την κρέμα.
  8. Τέλος προσθέτουμε το ζελέ και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον μέχρι να πήξει το ζελέ.
  9. Ξεφορμάρουμε το τσέρκι και σερβίρουμε.

 

Συμβουλές

  1. Επιλέξτε διάφορες γεύσεις κομπόστας και δημιουργήστε σε ατομικά φορμάκια πολλές μερίδες με διαφορετικές γεύσεις

 

Μάθετε περισσότερα γύρω από την Στέβια εδώ!

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα μας εδώ!