Υλικά
- 1 1/2 μπισκότα πολυδημητριακών.
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
- 500gr τυρί κρέμα.
- χυμό από 1 λεμόνι.
- 3 κουταλιές της σούπας Γλυκαντικό Onstevia.
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος.
- 1 κομπόστα ροδάκινο.
- 1 φακελάκι ζελατίνης.
Οδηγίες
- Χτυπάμε τα μπισκότα στο μούλτι.
- Αναμειγνύουμε τα μπισκότα και το βούτυρο.
- Στρώνουμε σε ένα ταψάκι με τσέρκι το μείγμα μπισκότων βουτύρου και ψήνουμε στους 180C για 10 λεπτά μέχρι να ψηθεί επιφανειακά.
- Χτυπάμε σε ένα μίξερ το τυρί, το χυμό λεμονιού, την Onstevia και την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν μία αφράτη κρέμα.
- Αφήνουμε τη βάση μπισκότου να κρυώσει και απλώνουμε την κρέμα από πάνω.
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το υγρό της κομπόστας, προσθέτουμε λίγη στέβια και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
- Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει λίγο ενώ στρώνουμε τα κομματάκια της κομπόστας πάνω από την κρέμα.
- Τέλος προσθέτουμε το ζελέ και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον μέχρι να πήξει το ζελέ.
- Ξεφορμάρουμε το τσέρκι και σερβίρουμε.
Συμβουλές
- Επιλέξτε διάφορες γεύσεις κομπόστας και δημιουργήστε σε ατομικά φορμάκια πολλές μερίδες με διαφορετικές γεύσεις
Μάθετε περισσότερα γύρω από την Στέβια εδώ!
Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα μας εδώ!