Δροσερό, πολύ νόστιμο, ελαφρύ γλύκισμα με ελάχιστες θερμίδες με το φυσικό γλυκαντικό “onstevia”. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με 4 μόνο υλικά σε 4 κινήσεις για ένα παγωμένο Σορμπέ ροδάκινο.
Υλικά συνταγής
- 1 ΒΙΤΑΜ (250gr)
- 8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
- 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ Onstevia ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΚΟΝΗ ΚΑΝΕΛΑ
- ½ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ Η ΛΙΚΕΡ CHERRY
Εκτέλεση συνταγής
ΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ONSTEVIA. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΠΟ 6 ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΓΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ.
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ (ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ.ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5’ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ.
ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 45’ – 55’ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ.
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ) ΜΕ ΤΟ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΤΡΟΥΦΑ Ή ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!