Υλικά

  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ¾ κουτ. Γλ. Θαλασσινό αλάτι
  • ¾ μπεικιν πάουντερ
  • 1 αυγό
  • ½ κουτ. Γλυκαντικό Onstevia
  • 1 κουτ. Γλ. Βανίλια
  • 1 φλιτζάνι αλατισμένου βουτύρου
  • 1 ¼ φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας

Οδηγίες

  1. Προθερμένετε το φούρνο. Παράλληλα, σε ένα μπολ μέτριου μεγέθους κοσκινίστε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
  2. Σε ένα μεγαλύτερο μπολ αναμίξετε το αυγό, τη Στέβια και τη βανίλια και ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα ή ένα μίξερ χειρός.
  3. Προσθέστε αργά το βούτυρο και συνεχίστε να χτυπάτε το μείγμα μέχρι να γίνει κρεμώδες και μαλακό.
  4. Προσθέστε το μείγμα του αλευριού σιγά-σιγά και συνεχίστε το χτύπημα. Προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας.
  5. Πλάστε το μείγμα σε μικρά μπισκότα και τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.