Υλικά
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¾ κουτ. Γλ. Θαλασσινό αλάτι
- ¾ μπεικιν πάουντερ
- 1 αυγό
- ½ κουτ. Γλυκαντικό Onstevia
- 1 κουτ. Γλ. Βανίλια
- 1 φλιτζάνι αλατισμένου βουτύρου
- 1 ¼ φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας
Οδηγίες
- Προθερμένετε το φούρνο. Παράλληλα, σε ένα μπολ μέτριου μεγέθους κοσκινίστε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
- Σε ένα μεγαλύτερο μπολ αναμίξετε το αυγό, τη Στέβια και τη βανίλια και ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα ή ένα μίξερ χειρός.
- Προσθέστε αργά το βούτυρο και συνεχίστε να χτυπάτε το μείγμα μέχρι να γίνει κρεμώδες και μαλακό.
- Προσθέστε το μείγμα του αλευριού σιγά-σιγά και συνεχίστε το χτύπημα. Προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας.
- Πλάστε το μείγμα σε μικρά μπισκότα και τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.