Υλικά
- 4 cream crackers χωρίς ζάχαρη.
- 1/2 άνθος αραβοσίτου που βράζει βανίλια.
- 300gr γάλα.
- 2 κουταλιές Γλυκαντικό Onstevia.
- Κανέλα
- 1 κουταλιά σιρόπι αγαύης.
Οδηγίες
- Σε μπολ τοποθετούμε 2 κράκερ κάνοντας την πρώτη στρώση.
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και ρίχνουμε λίγο σιρόπι αγαύης.
- Στην συνέχεια σε κατσαρολάκι βάζουμε τα 200 gr Γάλα να ζεσταθεί.
- Σε ποτήρι διαλύουμε στο υπόλοιπο γάλα το άνθος με τη Onstevia.
- Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει.
- Αφήνουμε να κρυώσει.
- Την ρίχνουμε πάνω στα κράκερ.
- Σπάμε τα άλλα δυο κράκερ απάνω και πασπαλίζουμε με κανέλα και το υπόλοιπο σιρόπι.
Συμβουλές
- Από την συγκεκριμένη συνταγή “βγαίνουν” 4 μερίδες.