Υλικά

  • 4 cream crackers χωρίς ζάχαρη.
  • 1/2 άνθος αραβοσίτου που βράζει βανίλια.
  • 300gr γάλα.
  • 2 κουταλιές Γλυκαντικό Onstevia.
  • Κανέλα
  • 1 κουταλιά σιρόπι αγαύης.

Μιλφέιγ με Onstevia

Οδηγίες

  1. Σε μπολ τοποθετούμε 2 κράκερ κάνοντας την πρώτη στρώση.
  2. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ρίχνουμε λίγο σιρόπι αγαύης.
  3. Στην συνέχεια σε κατσαρολάκι βάζουμε τα 200 gr Γάλα να ζεσταθεί.
  4. Σε ποτήρι διαλύουμε στο υπόλοιπο γάλα το άνθος με τη Onstevia.
  5.  Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει.
  6.  Αφήνουμε να κρυώσει.
  7. Την ρίχνουμε πάνω στα κράκερ.
  8. Σπάμε τα άλλα δυο κράκερ απάνω και πασπαλίζουμε με κανέλα και το υπόλοιπο σιρόπι.

 

Συμβουλές

  1. Από την συγκεκριμένη συνταγή “βγαίνουν” 4 μερίδες.