• Κέικ χωρίς ενοχές θα μπορούσαμε να το πούμε, αφού φτιάχνεται με πολλά φρούτα και με light sugar ένα καινούριο πρωτοποριακό υλικό της εταιρείας inovia, κρυσταλλική ζάχαρη χαμηλών θερμίδων με στέβια. Το φτιάχνουμε γρήγορα, είναι πεντανόστιμο και γεμάτο χρώματα και αρώματα του δάσους. Δοκιμάστε το!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
10κομμάτια 10λεπτά 50λεπτά

Υλικά

Μερίδες: κομμάτια

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βγάζουμε τα φρούτα από την κατάψυξη να ξεπαγώνουν ελαφρώς, μόνο την ποσότητα που θα χρειαστούμε. Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψάκι 25χ30 εκ.
  2. Αναμειγνύουμε τη σκόνη αμυγδάλου, τη μαργαρίνη, τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια με ένα μίξερ χειρός και στο τέλος προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Βάζουμε τη μισή ζύμη στο προετοιμασμένο ταψάκι, από πάνω μοιράζουμε τα φρούτα και τα καλύπτουμε με τη υπόλοιπη ζύμη. Σκορπίζουμε από πάνω τα σπασμένα αμύγδαλα. Ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά. Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
  3. Συμβουλή: αυτό το καινούργιο προϊόν, η light sugar αποτελείται από 50% κανονική κρυσταλλική ζάχαρη και 50% στέβια, δεν αλλοιώνει καθόλου το τελικό αποτέλεσμα γιατί δεν περιέχει καθόλου χημικά πρόσθετα.