Υλικά
- 50γρ. Ελαιόλαδο
- 100γρ. Χυμό Πορτοκάλι
- 150γρ. Onstevia
- 150γρ. Γάλα
- 5 Αυγά
- 400γρ. Αλεύρι
- 125γρ. Κουβερτούρα
- ¼ Κουτ. γλυκού Σόδα
- 20 γρ. Μπέκιν
Οδηγίες
- Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο την Onstevia και την σόδα για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα (Προτιμότερο πριν ρίξουμε τα αυγά είναι να τα σπάσουμε σε ένα μπολ για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα) και συνεχίζουμε το χτύπημα για 6-8 λεπτά ακόμα.
- Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι το γάλα το Μπέικιν το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.
- Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50-55 λεπτά και είναι έτοιμο.
Μάθετε περισσότερα γύρω από την Στέβια εδώ!
Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα μας εδώ!