Υλικά

  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι 2%
  • 1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι Onstevia
  • 2 Αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 Κουτ. γλυκού Σόδα
  • 1 Κουτ. γλυκού Κανέλα
  • 1/2 Κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 3 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης

Μπισκότα με βρώμη, γιαούρτι και Onstevia

Οδηγίες

  1. Προθέρμανε το φούρνο στους 180oC.
  2. Χτυπάμε με σύρμα ή στο μίξερ το γιαούρτι, τη μαύρη ζάχαρη και την Onstevia μέχρι να γίνουν ένα σώμα.
  3. Πρόσθεσε τα αυγά και τη βανίλια και συνέχισε το χτύπημα.
  4. Βάλτε σε ένα άλλο μπολ το αλεύρι, την μαγειρική σόδα, την κανέλα και το αλάτι και ανακατέψτε τα.
  5. Προσθέστε τα σιγά, σιγά στο μείγμα με το γιαούρτι και μετά προσθέστε και τις νιφάδες βρώμης.
  6. Στρώστε λαδόκολλα στο ταψί και χωρίστε τα μπισκότα στο σχήμα και στο μέγεθος που εσείς επιθυμείτε (εμείς προτιμήσαμε το κλασσικό σχήμα δηλαδή στρογγυλά).
  7. Ψήστε τα στον φούρνο για 10 με 12 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάλτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.

Συμβουλές

  1. Από την συγκεκριμένη συνταγή “βγαίνουν” 30-40 κομμάτια.
  2. Τα μπισκότα μπορούν να διατηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα. Αρκεί να αποθηκευτούν σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.

 

Μάθετε περισσότερα γύρω από την Στέβια εδώ!

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα μας εδώ!